Rozchod?
Anotace: Tato báseň je je věnována mému ex, s kterým jsem byla velice šťastná. Promiňte za chyby v textu:)
Začalo to nevinně jako každá láska,
teď mi ale připadá, že v ní něco praská.
Byl si sama lichotka, básnička a vtip,
teď mi ale pripadá, že mě necháš být.
Zblbl si mi celou hlavu krásnou "paní Laskou",
jenže celý náš vztah je velkou otázkou.
Začal si mě mít rád a já Tebe taky,
teď nad naším vztahem stahujou se mraky.
Řekni mi prosím, co se mezi náma změnilo,
aby se nad naším vztahem znovu slunce rozlilo.
Komentáře (1)
Komentujících (1)