Pocit
Veden svým pocitem
a snad i soucitem,
hladíš mě ve vlasech.
Cítím tvé prsty na svém těle,
jak touha s vášní se pere.
Chtěl bys to udělat,
já tě znám,
nechceš váhat.
Ani chvíli!!
Cítím tvůj dech na svém krku.
Toužím po něžném Lásky vzlyku.
Veden svým pocitem
a žádným soucitem
poddáš se touze!!
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)