MNOHOZNAMENAJÍCÍ M
Anotace: Tohle se mi zrovna moc nelíbí ale chtěla bych vědět váš názor tak mi to prosím ohodnoťte a okomentujte....děkuju
M jako mít rád….
Znamená to snad ten pocit
Jistoty z ostatních lidí??Pocit
Lásky od jiných???
M jako milovat…
To asi bude pocit velké lásky a náklonnosti
Náklonnosti většinou k jednomu člověku…
Bude to asi pocit vnitřní slaboty!!!
M jako můj milý
Můj milý bude člověk
Mnou milován
A on mne bude milovat….
Komentáře (1)
Komentujících (1)