...(znamená to, že mě Tvoje básnička nějak oslovila, ale nechci kazit ten dojem hloupým komentářem...) :-)
08.05.2006 21:04:00 | skaj
Děkuji za komentář k návratům, na jedné straně bych na ně i věřit chtěla a vím, že jsou, možná o nich potají i sním, ale navenek před ním jak skálopevná tvrz stojím a ústa mlčí, ač by toho chtěla ještě tolik říct. Vrátil se, ale k ní a já to nezměním. Hezké velikonoce:-)
14.04.2006 18:41:00 | grázlík
Zdravím, hezká báseň, koukám, že máš bohužel stejně jako já, taky nového obdivovatele viz Big D. Ať se Ti daří a slunce nejen do duše svítí:-)
11.04.2006 18:38:00 | grázlík