Anotace: Jedné básničce, která mi moc chybí. Jednomu člověku, který mi chybí ještě víc. Pokud můžu kohokoli, kdo by mi básničku Pod lipami od tohoto génia mohl poslat, poprosit, aby tak udělal, kontaktujte mě...
Tak se dostávám i ke starším věcem..
Je zvláštní, že když je básnička hodně "osobní" (nebo jak bych to řekl přesněji?), má úplně jiný náboj...
28.02.2007 08:43:00 | La Suneteto