..pokračování komentáře..
Že s vichřicí je někdy kříž
to ty, šuměnko, dobře víš
ten za záminku čert si vzal
a z příběhu nám vycouval.
Tak ač jsem jistý zájem měl
já v této roli neuspěl.
No, snad bys přece nechtěla
bych střihnul si roli anděla, :o)
byť "Ostudy" jsem býval syn
přec respekt mám z těch pavučin
Však velmi bych se přimlouval
bys to rozjela jak seriál
a já pak možná na pár chvil
v roli "táty" zazařil
Teď s napětím však, jako ty,
čekám dějství na třetí...
(nebo už čtvrté?)
J.C.senior :o)))
11.04.2006 14:41:00 | j.c.
Tvá báseň nabírá obrátky,
tuším, že už není cesty zpátky.
Srdce buší, dech se tají,
pohledy se setkávají...
11.04.2006 09:45:00 | Mourek
..nechápavě mu pohledem do modrých očí zajela
a v mysl se jí zaryly..vějířky z pavučin..
Nádherné :o)
11.04.2006 08:29:00 | WWW
Vějířky drobné u očí...
ty i vichřici hlavu roztočit
dokážou během chviličky...
medové jsou tvé básničky... :o))
11.04.2006 08:12:00 | Cecilka
Kdyby jsi jen veděla, jak mi teď buší srdce...ztratily se mi slova... :o)
11.04.2006 08:06:00 | ZZuzkAA