je to hodně pocitové, ale právě proto asi se některé verše lámou mezi zuby, jsou toporné... s odstupem času si to přečti už bez emocí a myslím že to pak bude dobré dílko :-)
12.04.2006 08:17:00 | Buližník
Někdy si člověk ani sám neuvědomuje, že se něco vytrácí...Některé tvarově podobné rýmy doporučuji nahradit.
11.04.2006 14:16:00 | Krtica