Za oknem mi rezaví
Anotace: další kapka literáckýho "blues"
Dálka
Dotek
Ústa
Křik
Ten Pocit!
Nahrazuje zvuky
Staví mosty
A na zrcadla píše
Vzkaz-
Nehledej mě,
Přijdu zas.
Jsem já
a je ona
Jsme tu oba
Žádný cit
Žádná zloba
Jen písek
Náhodou
On Připomíná slova
Marnosti
Pahýl šlehá
Do němých
Frází
Škoda.
Nejsou žádná zrcadla
Žádná ona
Ukápnutá slza
nic než záblesk na dně sklenky
a velká žízeň.
Komentáře (0)