..tisíc a jedna noc jinak..V.část
Anotace: ..a byla to noc nocí..to vám povídám..vždyť ještě dneska téměř..husinu z toho mám :o))
Letěli ruku v ruce do noci v touze si užívat
Smáli se šťastně blbinám a bylo na nich znát
že našli to co hledali s pomocí vůle Boží..
Anděl byl vskutku popravdě letecký akrobat
a vichřice se bavila..(za což byl velmi rád)
Zdařilo se jim hned tu noc..úžasné chvíle prožít..
..a když se spolu loučili..(prý že by měli spát)
cítili v nitrech bolest rýh..i neskutečný hlad
cítili směsku pocitů s poznáním..po čem touží..
Cesty jejich se zkřížily a způsobily zvrat
Sny hlučně nocí křičely po chuti na návrat
do blízkosti svých náručí..v nichž mohly city ožít..
Komentáře (4)
Komentujících (4)