Nečekám
Anotace: Nečekám a nechci už od Tebe nic, jen na chvíli odejít od Tebe pryč, nevídat Tě, neslýchat a nic o Tobě nevědět, srdci svému pro útěchu cokoliv pak povědět. Nečekám a nechci už Tě více vídat, do očí každé ráno se Ti muset dívat a stěží poté zapomínat.
Nečekám, že se vrátíš
a kdo ví, zda mělo by to cenu,
nečekám, že se vrátíš,
považuju to za nevěru.
Nečekám, že se vrátíš
a znovu obejmeš mé tělo,
nečekám, že se vrátíš,
kdo ví, zda mé srdce by to chtělo.
Nečekám, že se vrátíš
a znovu políbíš mou tvář,
nečekám, že se vrátíš,
jinou už v srdci máš.
Nečekám, že se vrátíš
a znovu políbíš mé rety,
nečekám, že se vrátíš,
zbývá jen dým nám z cigarety.
Nečekám, že se vrátíš
a znovu řekneš hezká slova,
nečekám, že se vrátíš,
kdo ví, zda přijmula bych Tě znova.
Nečekám, že se vrátíš
a já se Ti zas oddám celá,
nečekám, že se vrátíš,
zapomenout bych chtěla.
Komentáře (2)
Komentujících (2)