Kdyby tam první dvě části byly samotné, bez toho zbytku..neváhala bych a dala bych plnou. Ale takhle..ten zbytek to pokazil...
14.04.2006 07:57:00 | BlackTangerine
Kdyby tam první dvě části byly samotné, bez toho zbytku..neváhala bych a dala bych plnou. Ale takhle..ten zbytek to pokazil...
14.04.2006 07:57:00 | BlackTangerine