Anotace: Nevěřím na návraty, na úplňky, na horoucí pekla, že někdy ještě já a Ty prožijem spolu den tepla. Skončilo to, Ty to víš já to vím, přes všechno, co k Tobě cítím, Tvé rozhodnutí nezměním.
Také jsem nevěřila na návraty a teď po mnoha letech se to stalo, pak ale záleží na tom, jestli má cenu se k něčemu ještě vracet... Proto Ti raději přeji nový a lepší vztah a také pěkné Velikonoce. :-)
14.04.2006 15:47:00 | ona
Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš a asi na tom něco bude, protože když už uděláš ten krok, který tě zaváže, všechno je jinak, protože ta řeka plyne pořád dál a stejně tak je to i s lidmy...tak proč na návraty nevěřit...Pěkná báseň
14.04.2006 10:37:00 | Epona
Taky jsem nevěřila na návraty...ale s jednou mojí láskou se k sobě vracíme už tak po 117-té. A těch definitivních konců už bylo...ale to je jiný příběh. Drž se!
14.04.2006 09:35:00 | Keilanne