Návrat
Zatímco odcházel´s
já tiše zoufala si
a jenom kapka rosy
v mých dlaních ustlala si
a pták ve větvích stromu
se mi smál.
Tak šel čas dál.
Má duše chřadla, churavěla
a déšť mi semtam zpívával
že bude líp.
Květům jsem lehkost záviděla
dešti jsem sliby uvěřila
a snažila se žít.
Dlouho se nikdo neozval
já přivykla si
a na druhém břehu řeky
již kvetly prvosenky.
Život tam právě začínal.
A včely na louce zpívaly si
že jsi se vrátil
a u zamčených dveří prosil
naříkal...
Jen chlapec v okně u sousedů
se ti smál.
Přečteno 718x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)