Anotace: Už neřeknu Ti ani kdybys chtěl, o čem sním a co je můj nejkrásnější sen, po čem za úsvitu toužím, čím se srdíčko mé souží. Co mě trápí, co mě rozesměje, jestli dokážu žít bez naděje. Už neřeknu Ti ani kdybys prosil, musíme jít dál, život pole zkosil.
Nádherná!!!
Zajímavě píslá!!!
100
ps:vrátit se do pohádky? a co když jsme neměli pohádku ani rozepsanou, kam se pak vrátit, kam???
Prostě zpátky...
chi
díkes
15.04.2006 09:22:00 | Kristýna M