Anotace: Každý nám radí a my radíme každému, jak se zachovat, když trápení stane se jemu, avšak když na nás to sedne, bývá to těžký, vyrovnat se s tím, že odešly chvíle hezký. Však musíme sílu mít a dál jít, život neprotrápit - žít.
Už je to dávno,cos mi psala komentář a radila mi ať na "něj" zapomenu..a teď ti nějaký takový taky ublížil..A nikdo ti nedokáže pomoc,jen ty sama se musíš oklepat a jít dál..
16.05.2006 16:30:00 | Radushka
Tak ta druhá dnešní je určitě lepší :-) Tady to opakování veršů mi příjde dost násilné a k tomu, co chceš vyjádřit by stačilo slov méně...asi by šlo upravit tu anotaci a bylo by ,,vymalováno" :-)
16.04.2006 13:51:00 | no