Svět
Světe, světe proč mě tak trápíš ?
Snažím se přežívat všechny tvé strasti,
které mi každodenně připravuješ.
Nejde mi to.
Jedno zklamání za druhým,
nikomu nemohu věřit,
všichni mi říkají "to bude dobrý".
Nikdy, nikdy to dobrý nebude,
Komu mám věřit ?
Na osud ? Na slova kamarádů ? Na lásku
Budu muset věřit pouze v sebe,
doufat, že se z toho nezblázním.
Proč mě tak trestáš ?
Komentáře (3)
Komentujících (3)