Každý ví sví a já vím že já s ním svím budu navěky... někomu to vydržet nemusí někomu ano ale i můj kluk si to tak přeje a já si také přiji aby nám to vydrželo navěky a také vydrží!!!
17.04.2006 21:45:00 | Terík
Každý z nás si zažil první lásky a první verše...obojí je takové neučesané.....všechno se srovná...časem...
17.04.2006 17:01:00 | Harr
hehe, tohle počáteční opojení dobře známe. Asi bych si už po těch pár vztazích, co jsem zažil, nedovolil s takovou jistotou napsat, že něco bude trvat navěky. :))
promiň, mladá perspektivní, nechci ti kazit iluze a sny.
17.04.2006 15:31:00 | GuliN