Noc
Jdu si tak nočním městem,
kouknu se kolem sebe,
vidím jen vzpomínky,
ale ne žádnou budoucnost.
Uvažuji nad smyslností života,
měl někdy cenu ?
Ano pro mě měl,
ale ty's mi i poslední jiskru vzala
a nikdy mi Jí nevrátíš zpět.
Proč sis radši nevzala mě ?
To opravdu nevím.
Místo toho mám teď pouze já temno v srdci...
Komentáře (1)
Komentujících (1)