Když lásku máš, opatruj ji,
jako život vlastní,
každý večer se stmívá
a jednou možná,
už se nerozední
a někdo, koho jsi miloval,
tvé srdce opustí, bez milosti,
vzpomínky doprovázeny slzami
se už nikdy nevrátí,
je lehké se zamilovat,
ale tak těžko se loučí...