Svatební oznámení
Anotace: .....................
Na bílém papíře
lesknou se věty
je to až k nevíře
všude jsou květy
moc dobře víš
co mezi květy se píše
při čtení řádků
umíráš tiše
se slzou v oku
čteš, že ze slečny bude teď paní
měl by jsi popřát moc šťastných roků
a zapomenou na ni
ona se svobody teď vzdává
Tvoje už není
za jiného se vdává
a to co bylo,skončilo v zapomění...
Komentáře (0)