No, Jardo, tohle nuda opravdu není...ten název bych tedy vytkla...jinak skvělé...rozhodně na 100!
21.04.2006 10:14:00 | no
Někteří lidé prostě umí, jeden by řekl, že čím je člověk starší, tí lépe píše. To ale pro tebe rozhodně neplatí!!! Některé básně jsou lepší , jiné horší, ale na to co jsem si o tobě myslel, když jsem četl tvoje kritiky na jiné básně , by muselo být opravdu dokonalé dílo vyspělého básníka. A to to tvoje teda není.
19.04.2006 15:42:00 | Exodus
Milovat a zemřít ... proč vlastně ne? Ale zároveň s tím, koho milujeme. Těžko si od života můžeme přát víc.
19.04.2006 13:17:00 | janewe
tohle je dost povedené. líbí se mi, jak lehce o tom píšeš, nuda, smrt, a vůbec vsechny pocity, činnosti, ktere prozivame kazdicky den. Je to zvláštní, ale uvědomila jsem si, že život je vlastně tak trochu rutina.
18.04.2006 21:44:00 | Nausika