Hvězdička

Hvězdička

Anotace: uu

Sbírka: Život

Kdybych Tě měl malovat,
jako objekt lásky.
Začal bych Tě milovat
a měl bych z toho vrásky..
Maloval bych pohled očí,
ve vzrušující chvíly,
protože ten pohled stačí,
na všechny zlé stíny.
Každý z nás má hvězdu svou,
třeba ji máme společnou...? R.Ž..
Autor Roman.Bernny, 19.04.2006
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí