Anotace: Bár básniček vymyšlených pod lavicí ve stesku po ztracené lásce... Jsou zmatené, ale...
Už je ztracená, tak myšlenku na ni mlčky polkni a pokračuj dál. Život je ta nejpestřejší mozaika, která je lidem souzena poznat. Zkus si trošičku pohrát s rytmem, trošku mi u toho skřípaly zuby, ale jinak hezká.
19.04.2006 22:23:00 | GuliN