Jsi
Sluneční záře
vzdech do polštáře
měsíční třpyt
něha a klid
Voňavá květinka
rumová pralinka
blankytné nebe
co do ráje vede
Šťavnatá meruňka
léčivá meduňka
hřejoučká kočička
milostná písnička
Měkoučký obláček
slaďounký koláček
duhová kulička
nádherná samička
Myšlenka na lásku
z říčky pár oblázků
pusinka na líčka
tahleta básnička
Komentáře (1)
Komentujících (1)