Tak proč?
Anotace: ptám se ... tak proč?
Měla jsme Tě ráda i Ty jsi měl mě rád,
tak proč jsi chtěl jen s city si hrát?
Po tváře jsi mě hladil, jemně na rty líbal,
tak proč jsi se vlastně za jinou dívkou díval?
Nedávno jsi mi řekl: ,,Já Tě mám pořád rád?´´
Ptám se sama sebe:,,To mi musíš stále lhát?´´
Tak proč jsi mě chtěl chránit, životem mě vést,
když jediný Tvůj cíl, byl hlavu mi plést?
Proč mě v soukromí bráníš, sliby dáváš?
Když potom před světem nade mnou rukou máváš?
Zklamání, zrada, bolest se v mých slzách mísí,
tak proč jsi mi je utíral, tak jako kdysi???
Komentáře (2)
Komentujících (2)