Anotace: jedna starší o lásce
Nesouhlasím, první sloka tam musí být a dává to smysl. sedí to jako zadeček na nočníku:-). 100, podle mě si to zasloužíš.
25.05.2006 12:58:00 | Bajík
...málokdo sám sebe je ochoten poslouchat...
...málokdo sám sobě dokáže taky radu dát...
...ano, oslovil jsi... :o)
12.05.2006 20:36:00 | Cecilka
Jojo, oxymoron je krasna vec, ale nekdy se bohuzel stava, ze ji lide nepochopi.
07.05.2006 23:57:00 | Montynka
Je to pekne, ale moc mi nesedi posledni vers, je tak nejak uplne z jineho sveta.
06.05.2006 21:31:00 | Montynka
Ta první sloka je, jako by jsi nevěděl, jak začít. Pak se to rozehrává a nutí přemýšlet. A když už se myšlenky učesaly a tuší na čem jsou, dostanou pořádnej kopanec poslední slokou. Tak za tu je u mě plná. A možná, když tě něco napadne s tou první, vyzkoušej to. Ale nenech si do toho ode mne kecat, je to tvá báseň a já jsem jen laik. :-)
20.04.2006 20:57:00 | Buližník