Zatím jsem pro tebe jen vzduch
Zatím jsem pro tebe jen vzduch,
snad se mi splní touha mých tuh.
Chtěl bych být vánek,co smí se tě
dotýkat beztrestně
po celém těle,
cítit se skvěle
a roznášet tvou vůni po okolí.
Chtěl bych být vítr,co
tě ochladí v horkých dnech
zahřeje v zimních snech
a hraje si s tebou na cokoli.
Chtěl bych být uragán.
Na zem tě strhnout,
šaty roztrhnout,
zaklesnout se do sebe jak soukolí.
Zatím jsem pro tebe jen vzduch...
autor:Petr Z
Komentáře (4)
Komentujících (3)