Anotace: Můj první pokus o sonet.
..musím přiznat, že Tvých básniček jsem si všiml -ke své škodě- až teď..nejsem kritik a tak mě nezajímá teorie..to co čtu na Literu posuzuji jenom osobně- zda mě ta věc zaujala a jaké emoce ve mne vyvolává..|Tvůj styl psaní mi vyhovuje, a Tvoje věci mne oslovují (tak to byl asi můj nejrozsáhlejší komentářna Literu vůbec)... :-)
28.04.2006 06:57:00 | skaj
nevím jaké parametry má sonet ale jako básen se mi to moc líbí 100
22.04.2006 10:20:00 | Pavel Kotrba