Inzerát nad ránem...
Anotace: O touze najít partnera...
Ne
už žádné další noci zmařené,
při nichž tělo planí
Já
zralé ženství nepokořené
chci duši muže
která vlastní jmění
a miluje ranní koupel z něžností
Najdu-li
výpověď dám osamění
a přijmu
všechny jeho všednosti…
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Jaromila
Komentáře (3)
Komentujících (3)