Poslouchání
Anotace: jeden z mála večerů, kdy se člověk potřebuje "vyčmárat" na papír
Poslouchám
telefon, co nezazvoní,
dveře, které nikdo neotvírá,
ticho, které mne rozkládá,
nevyřčená slova
vpíjející se do mne,
vyprahlé:
"Rád, mám rád,
mám tě rád, moc rád...."
Komentáře (2)
Komentujících (2)