Naděje
Anotace: nikdy se to nestane
Čekala jsem, že Tě zase uvidím
a snad na Tvá ústa políbím,
ale teď pláču, Ty se nevrátíš
a můj život naruby převracíš.
Zklamala jsem Tě, ale to je pryč,
teď bych znovu chtěla Tvého srdce klíč!
Tvé oči, Tvůj úsměv, Tvůj hlas,
chci slyšet znovu a zas.
Prosím, ozvi se, až budeš mít čas!
Komentáře (0)