Anotace: nebo MÁ TÉMATICKÁ; mám problém se zařazením, ale musím konstatovat, že jaro je tady se fším fšudy...
To řekni jí náležitě důrazně, že pro její stranou tou druhou stranou jsi...a jstě zažiješ kýženou rovnováhu!!!
22.04.2006 12:59:00 | Mirka Hedbávná