Kamarád
Anotace: mno já milovala jednoho kluka rok a on řek, že sem jen kámoška...
Zkus smát se, když srdce tě bolí,
sama časem zjistíš, že ten kluk za to nestojí.
Podívej se do zrcadla a utři slzy,
ono tě to trápení přejde brzy.
Láska ta je zbraní,
ale často zraní.
Řekl: „Já mám tě rád,
ale jenom jako kamarád.“
Pod polštářem schovanou fotku máš,
proč furt na ni usínáš?
Já už nechci vidět tě více,
proto sfukuji poslední svíce.
Komentáře (0)