Vzpomínky
Bolí mě srdíčko a pálí mě oči,
čekám na Tebe a hlava se mi točí.
Vím, že se Tě nedočkám,
ale i přesto v to doufám.
Udělám cokoli za úsměv Tvých rtů,
Ty jsi sluníčkem mých dnů.
Prosím, vrať se mi zpátky,
Chybí mi naše drobné hádky.
Mé oči mi v slzách plavou
a kyž píšu na papír kanou.
Cítím se sama, protože jsem bez Tebe,
nedokážu zapomenout na večery, kdy koukali jsme na nebe.
Komentáře (3)
Komentujících (3)