Anotace: život je těžký
Ze začátku to bylo dobrý, ke konci to bylo takové ustálené. Ale má to dobrý nádech podle mne.
23.04.2006 13:00:00 | Gamy
jde z toho cítit bolest. Asi ses chtěla vypsat, že? Na mě je to takový průměr (co se týče formy), ale nad obsahem malinko dumám - ten má něco v sobě, a není to nic plýtkého. Třeba zájmeno "oni" - tam si taky člověk může toho myslet hodně. Fajn.
23.04.2006 12:53:00 | Nausika