Večerní píseň
Anotace: Jedna ze starších básní. Uvažuji, proč tu ještě není.
O tom, jak moc mě máš rád,
si nechám dneska v noci zdát.
Sotva si lehnu do své postele,
už cítím Tvoje rty na čele,
na čele a na rtech svých,
vpiju já se do rtů Tvých.
Zahájíme tak píseň těl
a kdybys přestat chtěl,
dozpívám ty verše já.
Komentáře (1)
Komentujících (1)