Láska
Láska je smutek
když mi scházíš
Láska je strach
když nepřicházíš
Láska je něha
v chmýří pampelišek
Láska je křehkost
bílých myšek
Láska je dětský smích
v ulicích
Láska je výkřikem
trpících
Láska je voláním
do dáli
Láska jsou hvězdy
co spadaly
Láska je něco
co si´s přála
Láska je vášeň
která vzplála
Láska je bolest
co přebolí
Pro lásku
půjdeš kamkoli.
Přečteno 2150x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
Komentáře (3)
Komentujících (3)