Zas. ....
Anotace: Snaha se cení více než dokonalé dílo, když je to z lásky a ze sebe.
Zas tu zírám do papíru
a chtěl bych Tě malovat.
Nenašel jsem žádnou sílu,
tak jen říkám mám Tě rád.
Zas tu koukám do papíru
a chtěl bych Ti verše psát,
hledám marně trochu rýmů,
ale nejsem literát.
Zas tu brnkám na kytaru,
a chtěl bych Ti chvíli hrát,
neznám akord ani noty,
tak tu budu tiše stát.
Zas tu koukám do prázdnoty
a pokouším se tvarovat,
Tvoje tělo, moje slova,
ale není nic, co bych Ti mohl dát,
snad jen své srdce.
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)