Jsem jen slůvko
Anotace: Taková veselá o ostychu.
Jsem jen slůvko na papíru,
který můžeš vyhodit,
možná někdy najdu sílu,
osobně Tě oslovit.
Dobré ráno slečno Krásná,
dobré ráno, dobrý den
rozhod´ jsem se z čista jasna,
oslovit Vás v tento den.
Moc bych Vám chtěl něco sdělit,
moc bych Vám chtěl něco říct,
chtěl bych Vaši ruku hladit,
a možná i více míst.
Vaše krása svítí na mě,
chtěl bych Vás jen poznat blíž,
Vaši duši, srdce, rámě,
snad tu nejsem na obtíž.
Prokažte mi prosím chvilku,
jenom chvilku vyčkejte,
neříkejte ,,Drahý snílku,´´
a radši mě zlíbejte.
Přečteno 483x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)