Sblížení
Anotace: Nesmělé sblížení /zem a oheň
Sblížení
Dvě ruce si povídaly
volně položené na stolku
Drobná štíhlá
působící jemně
A ta druhá
pevná síla země
Štíhlá vyšla zpoza hrnku
pokradmo se mrštně plížila
Zemní dlouze přemítala
ďábla
z dlaně vymítala
však o to více
ráda by se sblížila
Štíhlá přicupitá
proplete se zjista
Jsi měkká
a tak samozřejmě jistá…
A ty hladká
jemná něžná v objetí
Drobná
přitulí se k měkké ruce
a spolu
tančí na ubruse tanec století
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Jaromila
Komentáře (4)
Komentujících (4)