Anotace: Jsem bílou vránou vprostřed černých ovcí, ...Jsem pták ztracený na nebi, muž hledící na ženy....
hmm zvláštní:-) jsi ten, jenž pro stromy nevidí les:-) jsi ten ....
...ten...který musí poznat sám sebe:-)
23.08.2008 23:23:00 | Lady Carmila
jeden člově, který mě "znal" 4 roky mi nedávno položil tuhle otázku: "Kdo jsi?" A já jsem nevěděla, co mu na to mám říct..
Takže je tedy těžké, abych se snad jen pokoušela hádat, kdo jsi ty.. ;)
12.08.2008 22:22:00 | Emily Winnacott
znám to dobře a jo, bývá to těžké, ale když vidím lidi, co jen na sebe myslí, radši jsem ten, co rozdá se pro ostatní..
28.05.2008 23:33:00 | Arakkis