PŘETVÁŘKO
Anotace: Jsem ty..ovládáš mě..píšu o tobě..a přece o někom jiném..
Miláčku bez tváře
Postavo dutá
Samoto žaláře
Zimnice krutá
Medvídku z Bogoty
Kroku od ráje
Jsi členem poroty
Která mě vyhraje
Osude mého snu
Krajino stepní
hledáš-li sám studnu
Zůstaneš bez ní
Dušičko odpadlá
Hedvábí z moruše
Zrcadlíš propadlá
Úskalí mé duše
Andílku tajemna
Zpěvačko bez hlasu
Tvá vražda nájemná
Zničila pro krásu
...mé srdce
Komentáře (0)