Anotace: tak tahle kratičká básnička, neni seice o demě, ale přece mi neni tak cizí...poslala mi jí moje slečna...tak doufám, že se bude tihletich pár slov líbit..ale mě se líbí...
Tak vyřiď, že slečnu pozdravuju a važ si jí... to je moc hezky vyjádřeno! Hodně štěští! :o)
06.10.2006 17:36:00 | Hannazka