Cesta
Anotace: uu
Sbírka:
Život
Člověka to změní, když se zamiluje.
Někdy o tom neví a to potřebuje.
Láska je slepá to každej snad ví,
když muž k ženě kleká a čeká
co odpoví...
Je hodně krásných cest, jak
dostat se k cíly.
Tolik jako je hvězd,
v nerozhodnou chvíly?
Komentáře (1)
Komentujících (1)