omyl
Anotace: osudová chyby,která nejde napravit
Netuším, kde jsi,
ale u sebe Tě chci.
Jsi jako slunce na obloze,
bez Tvé přítomnosti mám se stroze.
Když vidím Tvé oči krásné, hnědé,
můj život nabýva barvy a ne jen odstín šedé!
Před hodně měsíci jsem se zmýlila
a tím si život svůj zkazila.
na svých rtech jsem Tvá ústa necítila,
ale vím, že jejich hra by se mi líbila.
Komentáře (0)