njn žádná mě nechce tak si to aspon přečtěte
Anotace: libí? nelíbí??????
Láska neni jen milování,
je to něco jako krásné zdání.
Když líbete se bez přestání,
tak splníte si tajná přání.
Pak dospějete oba,
to už bude jiná doba.
Budete jak ozdoba,
né jak chybná skoba.
Pak budete mít děti,
nebude jich málo, bude jich jak smetí.
Jako blesk k vám štěstí vletí,
a už nikdy neodletí
Komentáře (0)