Anotace: Co k tomu říct? Jen to, že to právě prožívám. Ale on jinou dívku ve snech má, jméno mé kamarádky potají si říká. On do očí mi to nepřizná, ale můj nejlpeší přítel se mi nikdy nevyzná...(je to trochu chaotické, ale jak mluvit o lásce?)
Prožívám úplně to stejný.. a taky jsem se to snažila dát do básničky..ale nic mě nenapadalo.. Vím, co tím chces říct..
a řeknu Ti, že je to všechno strasně těžký.. a vím jak to bolí.. ale nezbude nám nic jiného.. než trpět a dívat se..:( Ach jo..
27.04.2006 20:09:00 | mazarka
Já vím, že tohle není vyýhplod největšího básnickýho génia, ale mně se to moc moc moc líbí:) Asi možná proto, že jsem se s tím v mém okolí také setkala...
27.04.2006 18:37:00 | haWranka