Let havrana
Anotace: Báseň, která je inspirována životem
Světlo stíny vrhá
Tvé oči se ve tmě topí
Kdo svou krásou mrhá
Nikdy mě snad nepochopí
Letmý úsměv zdobí tvou tvář
Vlasy máš jako havraní křídlo
Halogeny vytvářejí matnou svatozář
Což je bezesných nocí mých zřídlo
Po každé usínám s těžkými myšlenkami
Ráno mám hlavu naštěstí volnou
Bohužel různými životními cestičkami
Mám tebe večer mysl opět plnou
Láska je zbraň světa proti lidem
Mnozí poznají jen bolestivou stránku
Málokdo usíná s takovým klidem
Jako zamilovaný pár z paží v zámku
Komentáře (1)
Komentujících (1)