Omluva
Anotace: Nějak se člověk omluvit musí....
Omlouvám se květinám,
že jejich barvu nevnímám
Omlouvám se dokonalým,
že jejich chybu neodhalým
Omlouvám se tobě,
dnes v téhleté době
Už pokusím se neublížit,
vždyť já chci jen se sblížit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)