Toužím po Tobě

Toužím po Tobě

Anotace: ...

Toužím po Tobě
každou vteřinu
na každém místě
ve všech sférách časoprostoru
chci hladit tvou duši
každý den
přejíždět dlaní
po tvé kůži
po tvých svalech
po tvých vlasech
líbat tvé tělo
kousek po kousku
a být líbána Tebou celá
ochutnat Tě do detailů
ztracená ve tvých modrých očích
hledat jazykem cestu
mezi chloupky na tvém břiše
šeptat Ti tiše
i nahlas řvát
jak moc chci
vroucně a věrně
milovat tvou duši
jak moc chci
démonicky temně
milovat tvé tělo
Co chceš Ty? Pověz...
Autor Melfëa, 28.04.2006
Přečteno 1283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
líbí

Co lze po tomhle říci jiného než: Tebe, jenom Tebe. Celou, hned a napořád:-))

01.05.2006 21:56:00 | Hradečák

líbí

Řekl bych, že pomilovat se duší umí málokdo, ale asi při tom dochází k těm nejlepším orgasmům

29.04.2006 21:04:00 | Mr.George

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí